Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Ο πόλεμος του κόλπου...


Όταν μιλάμε γενικά για "κόλπο", μπορεί να εννοούμε ένα από από τα παρακάτω. 
  • Πρώτο είναι ο κόλπος ο γεωγραφικός. Δηλαδή η κοιλότητα στην οποία η θάλασσα εισδύει στη στεριά (πχ. ο κόλπος του Μεξικού).
  • Δεύτερο είναι ο κόλπος εννοώντας την αγκαλιά, τον κόρφο. Το μέρος του σώματος μεταξύ στήθους και βραχιώνων.
  • Τρίτο είναι το κόλπο υπό την έννοια της κομπίνας (πχ. το μεγάλο κόλπο).
  • Τέταρτο είναι το εσωτερικό ενός οργανισμού, μια ομάδας, ενός άμεσου περιβάλλοντος (πχ. τον ξαναδέχτηκαν στους κόλπους της οικογένειας)
  • Πέμπτο  ο κόλπος ο ανατομικός. Η εσωτερική κοιλότητα του σώματος και ιδιαιτέρως της καρδιάς (π.χ μου ήρθε κόλπος) και
  • έκτο είναι ο γυναικολογικός, μεταξύ μήτρας και αιδοίου όπου κατά τη συνουσία διεισδύει το πέος. 
Επειδή οι πρώτοι πέντε δεν είναι το στοιχείο μου θα ξεφτιλίσω τον έκτο! Τον γυναικολογικό.

Έχω παρατηρήσει (και έχω στοιχεία, δε μιλάω στα κουτουρού εγώ) μια αντρική κλίση προς το σεξ σε τέτοιο βαθμό που να γίνεται πόλεμος για τους διαθέσιμους γυναικείους κόλπους. Δεν ξέρω που να το αποδώσω, αλλά όσο βαθαίνει η κρίση, τόσο οι άντρες καυλαντίζουν μετά μανίας οπουδήποτε μπορεί να κυκλοφορεί γυναικείος κόλπος. Στα νοσοκομεία, στα νεκροταφεία, στα ψιλικατζίδικα, στα πεζοδρόμια, στον ΟΑΕΔ, στις πλατείες, στην κίνηση στην Κηφισίας (και λίγο στην Πειραιώς στη κάθοδο μεταξύ 8:00 και 10:00 το πρωί), στα σούπερ μάρκετ, στα σινεμά. Χαράς ευαγγέλια για εμάς τις λέφτερες που περιμένουμε να βρούμε το "λιμάνι" μας πριν καταντήσουμε σαν πραγματικές μαούνες...
ναι.. ναι...
Για μισό λεπτό όμως...

Μιλάμε για την πλειοψηφία των ελεύθερων αντρών χωρίς βέβαια να εξαιρούμε και έναν σεβαστό αριθμό παντρεμένων (με παιδιά ή χωρίς δεν έχει σημασία) αλλά σε καμία περίπτωση δε μιλάμε για οποιουδήποτε είδους (ακόμα και ίχνους) δέσμευση (ουτέ καν σχέση), αλλά για τα γνωστά "αερογαμήσια" τύπου: στο σεξ δε θέλω να είναι η γυναίκα από πάνω, γιατί έτσι δε μπορώ να φύγω αρκετά γρήγορα σε περίπτωση που αρχίσω να πιέζομαι ψυχολογικά από μόνος μου. Επίσης αυτούς τους τύπους (τους αυτοψυχοπιεζόμενους αερογαμιάδες) τους λέω και "κολιμπρί"... (λανσάρω χαρακτηρισμό/μόδα τώρα για να συνενοούμαστε εμείς οι όλης της γης οι αερογαμημένες!).

Η φωτό δικαιολογεί το χαρακτηρισμό. Στον αέρα κι έτοιμα για φευγιό τα κολιμπρί...

Ελέω οικονομικής κρίσης, τα κολιμπρί (γνωστοί ευθυνόφοβοι) κοιτάνε ότι φάνε, ότι πιούνε κι ότι αρπάξει ο πούτσος τους και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα. Λες και θες δανεικά ένα πράγμα και τρέμει το χειλάκι τους μη μείνουν λίγο παραπάνω και προλάβεις και τους τα ζητήσεις. Είναι εποχές για να θέλει η κάθε παρτόλα σχέση? Έχουν και προβλήματα! Δυσανασχετούν με το τηλέφωνο (γιατί έχουν και προβλήματα), πνίγονται με τις συζητήσεις (γιατί έχουν και προβλήματα), αρρωσταίνουν με τον προγραμματισμό ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να ορίσετε το επόμενο ραντεβού (γιατί έχουν και προβληματα). Αλλά όταν τους σηκωθεί... miracolo!!! Όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν. Σε ρημάζουν στα τηλέφωνα ότι δήθεν τους έλειψες, κάνουν ζουζουνιές, ερωτήσεις, μέχρι και φιλοσοφικές τοποθετήσεις... Ένα φεγγάρι πέτυχα έναν που μου "χτύπησε" ότι για χάρη μου άφησε ματς του ολυμπιακού! Κι άμα άντρας παρατήσει τη μπάλα για χάρη σας, σημαίνει ότι έχει να πηδήξει καιρό και μην τον χορτάσετε αμέσως με σεξ γιατί όλα αυτά τα προνόμια θα εξαφανιστούν μονομιάς! Με το σταγονόμετρο να τον έχετε μέχρι να βαρεθείτε εσείς πρώτες.

Και όλα αυτά για να παρκάρουν το "ΙΧ" τους στην "πυλωτή" σας (δεν ξέρω εάν με εννοείτε....). Όταν ξεφορτώσουν με το καλό, πίσω στο μουγκοφόν, στο "βαρύ πεπόνι" και στο "οι άντρες δε μιλούν πολύ στο νου σου να το γράψεις" μέχρι την επόμενη φορά πάλι και πάει λέγοντας... Ούτε δανεικά να ήθελες τους είχες ζητήσει... στα λόγια μου έρχομαι πάλι!

Βέβαια, επειδή άδικη εγώ δεν είμαι (ή τέλος πάντων δεν είναι αυτή η πρόθεσή μου) να πούμε ότι δεν είναι όλοι οι άντρες έτσι. Υπάρχουν και αυτοί που λένε και καμιά κουβέντα! Αυτούς όμως τους προλαβαίνουν πάντα οι πιο καπάτσες και πάνε οι καημένοι "τυλιχτοί" σε πακέτο πριν το υποψιαστούν καν και μετά...
Αιωνία  τους η μνήμη...

Γι' αυτό λοιπόν εσείς οι υπόλοιπες ειλικρινείς και αξιοπρεπείς γυναίκες οφείλετε να αντιδράσετε... Ξεκατινιαστείτε γιατί γίνεται πόλεμος για τους εναπομείναντες λιγοστούς "αντρικούς πόρους". Υποκριθείτε, σαγηνέψτε, παγιδέψτε, παίξτε στα δάχτυλα, καταστρώστε πλεκτάνες, δώστε τα όλα για όλα και τυλίξτε σε μια κόλα χαρτί το αντικείμενο του πόθου σας. Σε περίπτωση που κινδυνέψετε να σας πάρουν είδηση, βάλτε τα μεγάλα μέσα! Πεταρίστε τα ματάκια με νάζι, πετάξτε βυζί και μπούτι έξω και ορμίστε. Πάντα ήταν το ευαίσθητο σημείο τους το σεξ, τώρα που έχουν παλαβώσει τελείως, ήρθε και απόγινε! Έτσι κι αλλιώς τα αρσενικά δεν είναι φτιαγμένα για να καταλαβαίνουν από τέτοια κόλπα και η καλή καρδιά δε γέμισε κανένα κρεβάτι για πολύ καιρό. Νόμος απαράβατος βγαλμένος από τη ζωή (συγκεκριμένα τη δική μου και κάνα δυο άλλες που ξέρω)! 

Εγώ ξεκινάω...
                            Καλή μας επιτυχία...

2 σχόλια:

Dem είπε...

Εορταστικός μήνας ο Νοέμβριος δηλαδή! απ' όπου και να το πιάσεις.... *)

Lucrecia είπε...

Let the fests begin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...