Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Γ-κάου μπόιζ

Πείτε μου ειλικρινά τώρα και με το χέρι στην καρδιά.... έχουμε τρελαθεί τελείως??!!!

Αυτά τα "ολύμπια" αγοράκια που ξεκαβαλάνε τις μηχανές τους με ύφος που σε κάνει να φαντάζεσαι τις μηχανές ως υπερμεγέθη καλάμια, πιστεύει κανείς ότι έχουν περάσει κανένα ψυχολογικό τεστ? Μιλάμε για ψυχολογικές διαταραχές που ανακυκλόνονται και εξαπλώνονται στους κύκλους του "Ολύμπου" πιο γρήγορα κι από τη φυματίωση σε ασανσέρ.

Ποιοι νομίζουν ότι είναι που φόρεσαν μια ρημαδοστολή και την είδανε "γαμάω-γαμώ" (συνηρημένο); Με έχουν σταματήσει δυο φορές για έλεγχο το βράδυ στο δρόμο για τη δουλειά και έχω ακούσει και πάμπολλες συζητήσεις και σχόλια από άλλους. Τα παρακάτω είναι γενικεύση βέβαια, αλλά είναι και στατιστικά η πλειονότητα των "Δίας", εξού και η στρογγυλοποίηση προς τα πάνω (στο 100% των εργαζομένων). 
Οι θηλυκές "Δίας" την έχουν δει αφέντρες σε σαδομαζοχιστικό παιχνίδι που στην τελική δε ρωτάνε και κανέναν εάν θέλει να λάβει μέρος (δεν κρίνω τις σεξουαλικές προτιμήσεις κανενός, απλά τονίζω οτι πρώτον "it takes 2 to tango" και δεύτερον και σημαντικότερον, εν ώρα εργασίας δε "χορεύουμε"!). Για τους αρσενικούς "Δίας" τα συμπεράσματα πολλά και πολύ χειρότερα (αγένεια, νταηλίκι, γκομενιλίκι, ειρωνεία, γυμνάσια χωρίς λόγο, αμορφωσιά) αλλά τελικά ένα. Πολύ προβληματικά άτομα που βρίσκονται στη χειρότερη δυνατή θέση για εμας τους υπόλοιπους...

Πολλές φορές έχει περάσει από το μυαλό μου ότι σταματάνε αυτοκίνητα έτσι γιατί χρειάζονται feedback στην αυτοϊκανοποίηση τους. Κάνουν τους καμπόσους και μετά φουσκωμένοι από ηπερηφάνια κάθονται και χαριεντίζονται μεταξυ τους. "Είδες πως τον ψάρωσα...", "Είδες πως τον κοίταξα και έφυγα...", "Μαλάκα, τον έστειλα τον τύπο" και άλλοι τέτοιοι εφηβικοί διάλογοι.


Καταλήγουμε πως καλή η μόστρα και η τόνωση της αυτοπεποίθησης (εγώ που με βλέπετε, μεγάλη υπέρμαχος του σπορ), αλλά όχι νταηλίκια στον ταλαιπωρημένο κοσμάκη ρε παιδιά (αν δε ζητάω πολλά, στον ταλαιπωρημένο κοσμάκη όλων των εθνικοτήτων... τι είπα τώρα...) γιατί είμαστε και λίγο σαλεμένοι τελευταία. Θα του γυρίσει κανενός το μάτι και θα αντιστραφούν οι ρόλοι. 

Λίγο σεβασμό, τουλάχιστον!


2 σχόλια:

Dem είπε...

Η φωτογραφία είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!!

Όπως και το σχόλιο για το πως ξεκαβαλάνε..... βοήθεια μας.

Lucrecia είπε...

Ρε δε μας "sony" τίποτα... χαχα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...