Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Σεξονομοθεσία...

Προσφάτως συνειδητοποίησα 2 πράγματα, αλλά θα σας πω μόνο το ένα τώρα γιατί ότι θελω κάνω...

Το ένα λοιπόν είναι ότι το σεξ πρέπει να απαγορευτεί βάση νόμου από μέσα Ιουνίου μέχρι τέλος Αυγούστου όταν λαμβάνει χώρα έστω μία περίπτωση από τις παρακάτω:
  1. δεν υπάρχει κλιματισμός, 
  2. συμβεί πριν δύσει ο ήλιος ή αφού ανατείλει. 
  3. βρίσκεσαι μακρύτερα από 20 μέτρα από θαλασσινό νερό (i.e παραλία) 
  4. μακρύτερα από 5 μέτρα από χλωριωμένο νερό (i.e πισίνα) 
  5. μακρύτερα των 3 μέτρων από βάνα βρύσης (i.e κάνουλα) συνοδευόμενης από δάπεδο με σιφόνι,
Αυτό βέβαια είναι ένα προσωπικό μου θεματάκι καλοκαιρινό που με αποτρέπει κάθε καλοκαίρι από το να σεξουαλιστώ με την ησυχία μου! Και μη βιαστείτε να με κρίνετε. Είμαι άνθρωπος που, πέρα από τους αυτονόητους λόγους, χρησιμοποιεί το σεξ ποικιλοτρόπως. Όταν βαριέμαι, όταν δεν μπορω να κοιμηθώ, οταν έχω νεύρα... Κάτι σα φάρμακο σα να λέμε για πάσα νόσο.
 
Θυμάμαι ένα καλοκαίρι με τον Γιώργο (φιλάκια ρε ψυχή και καλά να περνάς με όποια και να' σαι, εγώ δεν κρατάω κακίες...ξέρει αυτός...), κόντεψε να πεθάνει από θερμοπληξία στα "χαρακώματα" κι εγώ από εγκεφαλικό επεισόδιο αναλογιζόμενη τη θέα που θα αντίκριζαν αυτοί που θα έσπευδαν να βοηθήσουν την "αβοήθητη" κάμπερ που ουρλιάζει μέσα στη σκηνή. Για να μη μιλήσω για την κατακραυγή του κόσμου και τη ρετσινιά της "φαρμακομούνας". Άλλο post αυτό...
Θυμάμαι επίσης, τον Θάνο (που ανάθεμα τη ώρα και τη στιγμή που του κάθησα). Βρε μανίτσα, έχεις πιει 5 μπύρες κι έχω φάει 1 σουβλάκι από δεινόσαυρο, τι το θες το σεξ? Εγώ σε νεκροψία ρεζίλι δε γίνομαι! Να με ανοίγει ο ιατροδικαστής και να μονολογήσει μιδιάζοντας: "Μωρέ μπράβο...Και διπλόπιτο και αμάσητο η συχωρεμένη!". Έλα καλέ μου να φιληθούμε στο κούτελο και να πέσουμε να ξεραθούμε στον ύπνο μην έχουμε δράματα. Όχι! Έπρεπε να αποδείξει ότι είναι "παντός καιρού".
Και επειδή είπα να μην κατηγορηθώ και για ψυχολογικό ευνουχισμό (το έχουν αυτό το κόμπλεξ οι άντρες), του έκατσα η ρουφιάνα. Κι άντε να πιστέψει κανείς ότι το έκανα από την καλή μου την πουτανιά. Γιατί εγώ τα καλοκαίρια στην Ελλάδα είμαι σχεδόν ασέξουαλ (στη Σουηδία τον Ιούλιο γαμώ, δέρνω και ξαναγαμώ!). Για εκείνον άντεξα κι εγώ δεν ξέρω πόσα μπυρο-ρεψίματα και αγκομαχητά που καμία σχέση δεν είχαν με ότι είχα "καταπιαστεί" και έκανα τη δεδομένη στιγμή. Στην αρχή, ψέματα δε θα πω, σκέφτηκα ότι ήταν επειδή είμαι πολύ καλή (γεγονός), αλλά μετά όταν έκανα μπάνιο και συνεχίστηκαν, δυσκολεύτηκα να πιστέψω ότι είχα την παραμικρή σχέση.
Εν πάση περιπτώσει, το χάρο με τα μάτια μας είδαμε. Εκείνος τούμπανο από τις μπύρες το ότι δεν έσκασε είναι ένας λόγος να πιστέψω στο θεό, κι εγώ σε βαριά παράλυση από το σουβλάκι που σάλευε μέσα μου σαν το allien με την παραμικρή κίνηση. Άσε που έχω και την ελαφρά υπόνοια ότι είχε κοιμηθεί προτού τελειώσει το νταβατούρι και τότε αυτό δεν ήταν sex αλλά ονείρωξη για εκείνον, και βαριά απελπισία για μένα! Α ρε Θάνο... τέτοια τόνωση αυτοπεποίθησης από τότε έχω να νιώσω!

Τι θυμήθηκα τώρα... Ανεμιστήρες παραμάσχαλα, διαλείμματα για ντους και πάλι πίσω, και δηλώσεις του τύπου "ξέρω μια στάση που θα έχουμε τη λιγότερη δυνατή επαφή, είσαι?". Η ουσία είναι ότι όλοι έχουμε πάθει αφυδάτωση σε σημείο σταφιδιάσματος από το καλοκαιρινό σεξ. Όλοι έχουμε ιδρωκοπήσει σα τα χαλασμένα λούκια πάνω από άλλους, κι όλοι έχουμε ιδρωκοπηθεί! Όλοι έχουμε αναρωτηθεί εάν θα τη βγάλουμε καθαρή ή θε να πέσουμε ηρωικά μαχόμενοι. Ε δεν πρέπει να θεσπιστεί ένας νόμος που να προστατεύει τους πολίτες? Ακούς στις ειδήσεις "καύσωνας αύριο και μεθαύριο. Πίνετε πολλά υγρά και περιορίστε τις μετακινήσεις". Δεν έχω ακούσει κανέναν να προτείνει με ρέγουλο το σεξ γιατί θα πέσετε ξεροί!

Και ερωτώ... Το λέει η περδικούλα μου για τόση ταλαιπωρία?! Για πόσο ακόμα νομίζω ότι θα αντέξει τέτοια καταπόνηση ο οργανισμός? Αν δε βρεθεί ένας τρόπος να αποφευχθεί η ζέστη ή έστω κάποιος για τον οποίο θα αψηφήσω τη σωματική μου ακεραιότητα και την κλινική μου εικόνα... με βαριά καρδιά δηλώνω "κομμένο το σεξ το καλοκαίρι". Θα πήξω στη μαλακία. Έτσι όπως βλέπω και τους υπόλοιπους άντρες γύρω μου το τελευταίο καιρό, τουλάχιστον εγώ θα πήξω μόνο κυριολεκτικά!

3 σχόλια:

Dem είπε...

Για εκείνη τη στάση που λέγαμε... όχι την Κολιάτσου, την άλλη με τη λιγότερο δυνατή επαφή: μοιράσου τη σοφία σου μαζί μου (επίσημη έκκληση και κοπλιμάν μαζί, πως με βρίσκεις?) γιατί δυσκολεύει το πράγμα και στα αποπάνω πατώματα. Και εγώ δεν έχω και ευχέρια για σεξοαπαγορεύσεις. Το φαντάζεσαι? Ασέξουαλ και ύπανδρος, ανέκδοτο θα γίνουμε: Δυο τύποι που κάνουν κοινή φορολογική δήλωση χωρίς ΚΑΝΕΝΑ απολύτως όφελος!!!!!!

Lucrecia είπε...

Πες το μου κι αυτό! Ότι το σεξ είναι το όφελος για την κοινή φορολογική δήλωση!!! Κι εγώ που νόμιζα ότι ήταν το... αλήθεια, ποιό είναι το όφελος?! Τη στάση θα την αναλύσω σε δεύτερο χρόνο και κατ'ιδίαν. Από εδώ μέσα χρειάζομαι photoshop τουλάχιστον ;)

Dem είπε...

Ποιό????? Ποιό??????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...