Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013

Ημερολόγιο pin-up ακτινογραφιών

Και πάνω που νόμιζα ότι τα μοντέλα δε θα μπορούσαν να φαίνονται πιο αδύνατα, έρχεται η EIZO (μια Ιαπωνική κατασκευάστρια εταιρία εξοπλισμού απεικονιστικής ιατρικής) και φτιάχνει το 2010 αυτό το διαφημιστικό ημερολόγιο για τους πελάτες της. Η ευρηματική αυτή ιδέα είναι μιας διαφημιστικής εταιρίας με έδρα το Βερολίνο (της BUTTER). 


Σύμφωνα με τον Matthias Eickmeyer, Creative Director της Butter, "είναι γνωστό ότι οι κάθε λογής τεχνίτες πλημμυρίζουν με pin-up ημερολόγια στο τέλος κάθε έτους, αλλά αυτό το είδος του ημερολογίου είναι λιγότερο δημοφιλές στα ιατρικά και παραϊατρικά επαγγέλματα". Πράγματι, πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε ένα ημερολόγιο pin-up στην αίθουσα αναμονής του γιατρού σας;
 
Το ακτινολογικό ημερολόγιο για λογαριασμό της EIZO σπάει αυτό το ταμπού εκθέτοντας μια... διαφορετική οπτική των προκλητικών μοντέλων που φορούν μόνο ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. "Με λίγα λόγια" λέει ο Eickmeyer, "Αυτό το pin-up ημερολόγιο δείχνει απολύτως κάθε λεπτομέρεια."  

Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος


Για όλους εσάς λοιπόν που πάντα θέλατε να έχετε x-ray γυαλιά (συγνώμη που σκάω τη σαπουνόφουσκα σας), αλλά δεν υπάρχει ενδιάμεση λύση. Αν θελήσετε λοιπόν να δείτε γυμνή μια γυναίκα live, χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να τη γδύσετε (εφόσον σας το επιτρέψει βεβαίως) ή αλλιώς τη ζωηρή σας φαντασία. Με τα γυαλιά, θα τη "γδύσετε" μέχρι το κόκκαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...