Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012

Παπαχρήστεια 2012…

( Ή, πόση ΞΕΦΤΙΛΑ αναβλύζει από το ανώριμο, απαίδευτο και υποταγμένο σε στρεβλές κατευθυνόμενες “πραγματικότητες” μυαλό του νεοέλληνα ).

Έχουμε και λέμε :

Η Παπαχρήστου, ως γνωστόν, αποκλείστηκε από τους ολυμπιακούς αγώνες λόγω ενός ρατσιστικού ανεκδότου. Και ξαφνικά βρέθηκαν χιλιάδες ΚΑΦΡΟΙ νεοέλληνες οι οποίοι την …υποστηρίζουν (!!!), νοιώθωντας …αδικημένοι και οι ίδιοι για την …συνομωσία κατά της Ελλάδας που εξυφάνθηκε στο πρόσωπο της συγκεκριμένης αθλήτριας.

Όμως, για να έχουμε καλό ερώτημα :

Το ανέκδοτο ήταν ή δεν ήταν ρατσιστικό;

Το γεγονός ότι, πράγματι, μύρια άλλα ( και πολύ σοβαρότερα ) ρατσιστικά κρούσματα λαμβάνουν χώρα καθημερινά στον δύσμοιρο τούτο τόπο, “πατσίζει” το παραμικρό; Δικαιολογεί όλους αυτούς τους ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ που παθιασμένα υποστηρίζουν “μα καλά, τα βάλατε με την Παπαχρήστου; Τα άλλα δεν τα βλέπετε;” Έχει καμία διαφορά αυτό το ΡΑΓΙΑΔΙΚΟ σκεπτικό από το αντίστοιχο του κουτοπόνηρου μικροαστού που κλέβει την εφορία και όταν τον πιάνουν ορύεται “μα καλά, τους μεγαλοκαρχαρίες γιατί δεν τους κυνηγάτε; Εμένα βρήκατε να πιάσετε;” …Έκλεβες ή όχι, ρε καραγκιόζη; Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Τι διαμαρτύρεσαι τώρα; Αυτή ΑΚΡΙΒΩΣ δεν είναι η λογική που μας έφτασε σαν χώρα εδώ που μας έφτασε; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ…;;

Έτερον εκάτερον λοιπόν.

Επαναλαμβάνω : Το ανέκδοτο ήταν ή δεν ήταν ρατσιστικό;

Προφανώς ήταν.

Ε, ας το ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ λοιπόν οι αυτόκλητοι “υπερασπιστές” της “πρωταθλήτριας”, αν δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αθώος ρατσισμός δεν υπάρχει και ουσιαστικά υπερασπίζοντας αυτή την ΚΥΡΑΤΣΑ υπερασπίζουν τον ρατσισμό.

( Για να μην μιλήσουμε για τις φιλοναζιστικές ιδεολογικές προτιμήσεις της εν λόγω “κυρίας” και τις ευχές της στον Κασιδιάρη για την γιορτή του. Αλλά εδώ οι υπερασπιστές κάνουν “μούγκα στην στρούγκα”, ε;;; )

Υπάρχει βέβαια και ο “δυο-μέτρα-και-δυο-σταθμά” αντίλογος : “Ναι, σωστά τα λες, αλλά η Παπαχρήστου είναι η πρωταθλήτριά μας, το καμάρι μας. Θα μας κάνει υπερήφανους στους ολυμπιακούς αγώνες”.

Έτσι, ε;

Και τι είναι οι σημερινοί “ολυμπιακοί αγώνες” βρε παιδιά; Ποιό είναι το ιδεώδες τους; ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;

Οι απανταχού γης “πρωταθλητές που μας κάνουν υπερήφανους” δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μάτσο ντοπαρισμένα βιοχημικά εργαστηριακά εκτρώματα που πραγματώνουν ε-ντε-λώς α-δύ-να-τα ρεκόρ μέσα σε ένα έξαλλο αλαλάζων τηλεοπτικό παραλήρημα μόνο και μόνο για :

• Να διαφημίσουν συγκεκριμένες πολυεθνικές και να ενισχύσουν μια χυδαία, εκφυλισμένη, παρακμιακή εμποροπανήγυρη δισεκατομμυρίων ευρώ.

• Να αποβλακώσουν τα πλήθη ώστε να ασχολούνται φανατικά με γελοίες διενέξεις που δεν έχουν απολύτως καμία σημασία ( “σας σκίσαμε! «πήραμε» το χρυσό!” ) ώστε να αγνοούν, μέσα σε μια μόνιμη κατάσταση ελεγχόμενης ψυχολογικής “ντόπας” ( αχ, τα αθλητικά γεγονότα δεν σταματούν ποτέ! ) τα πραγματικά τους προβλήματα.

• Να αποπροσανατολίσουν τη νεολαία από τις υγιείς και ευγενείς προτεραιότητες αναφορικά με την ανθρώπινη ψυχοπνευματική, σωματική, πολιτισμική και κοινωνική ολοκλήρωση.

• Να διαστρεβλώσουν την ίδια την έννοια του αθλητισμού ως ένα ακόμα (υπο)προϊόν μαζικής κουλτούρας που καταναλώνεται σε έναν καναπέ από πλαδαρούς μπυροπότες χοληστερονόπληκτους υπηκόους.

Αυτόν τον πολιτισμό θέλετε, ώ πρόθυμοι υπερασπιστές της μαύρης σας της τύφλας;
Αυτούς τους αθλητές;
Αυτές τις δηλώσεις;

ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ !!!

Αλλά καλά θα κάνετε μετά να το ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ και να μη μιλάτε για το όποιο “Μνημόνιο”. Δεν έχει σημασία αν δεν ψηφίσατε το Μνημόνιο.

Σημασία έχει ότι, όσο κι αν σας φαίνεται υπερβολικό ή παράξενο, ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Γκέγκε;
Πηγή: Ιδεομαζώματα...Συγγραφοσκορπίσματα
ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ...
ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ...(τα κουνουπια το τρωνε το φα'ι' τους...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...